Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annemi hamile görmek

Rüyada ölmüş annemi hamile görmek

Rüyada ölmüş annemi hamile görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annemi hamile gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada ölmüş annenin hamile olduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak kötü yollara gireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada annesini hamile olarak görmek refah düzeyinin artacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyi hamile görmek hastalıklarını yeneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Rüyada anne hamile görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada kendi annesini hamile görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesini hamile görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments