Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmayan kaynanayı görmek

Rüyada olmayan kaynanayı görmek

Rüyada olmayan kaynanayı görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada olmayan kaynanayı gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada gelin kaynana kavgası görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, işlerinin rast gideceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaynanayla öpüşmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaynananın hasta olduğunu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, pişmanlığa delalettir.

Rüyada kaynanası görmek mutluluğa ve neşeye, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kaynana öldüğünü görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kaynana eli öpmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaynanaya su vermek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments