Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş etmek

Rüyada ateş etmek

Rüyada ateş etmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş etmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada araba da ateş görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ateşli kül görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Rüyada harlı ateş görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayatına bakacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada ateşe verilmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada alev alev ateş görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük başarılara kazanılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kendine ateş edildiğini görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ocakta yanan ateş görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, onların kıymetini bileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments