Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin yandığını görmek

Rüyada ölen kişinin yandığını görmek

Rüyada ölen kişinin yandığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin yandığını gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin yandığını görmek zor bir duruma düşüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin yandığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kişinin yandığını görmek çok mutsuz olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin yandığını görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yandığını görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin yüzünün yandığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada canının yandığını hissetmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments