Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen eşini canlı görmek

Rüyada ölen eşini canlı görmek

Rüyada ölen eşini canlı görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, anne duasının açılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölen eşini canlı gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada ölmüş eşini canlı görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ölen eşini canlı görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biri canlı görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada canlı insan yemek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada canlı tavşan görmek çoluk çocuğa karışacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek parasını ve işini kaybedeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments