Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balmumu heykel görmek

Rüyada balmumu heykel görmek

Rüyada balmumu heykel görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Rüyada balmumu heykel gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada balmumu heykel görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada erkek heykel görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada özgürlük heykelini görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan heykeli görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, günden güne kazancının artacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada heykel görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek heykeli görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada domuz heykeli görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada tarihi heykel görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments