Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini yeşillik içinde görmek

Rüyada ölen birini yeşillik içinde görmek

Rüyada ölen birini yeşillik içinde görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada ölen birini yeşillik içinde gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde gezmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ölüyü yeşillik içinde görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde bahçe görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada yeşillik içinde yüzmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Rüyada yeşillik içinde yürümek kazancın arttırılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde yeşillik görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde su görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments