Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürüp kaçmak

Rüyada öldürüp kaçmak

Rüyada öldürüp kaçmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada öldürüp kaçmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada birini öldürmek ve kaçmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürmek ve kaçmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öldürülmekten kaçmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada öldürüp kaçmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada ölmekten kaçmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada adam öldürüp polisten kaçmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanlardan kaçmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kaybolmak ve kaçmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments