Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürmeye teşebbüs etmek

Rüyada öldürmeye teşebbüs etmek

Rüyada öldürmeye teşebbüs etmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, günahların af olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada öldürmeye teşebbüs etmek gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Rüyada öldürmeye teşebbüs etmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada cinayete teşebbüs etmek ruhen güzelleşeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin intihara teşebbüs ettiğini görmek şöhret ve hayır getireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada acı çekerek ölmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada asarak öldürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada beyaz köpek öldürmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birini öldüğünü görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Rüyada beyaz kedinin öldüğünü görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments