Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Rüyada okul bahçesinde olmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul bahçesi temizlemek yıkılacağına, üzüleceğine, yaşamına renk geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada okul bahçesi görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada okul bahçesini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini okul bahçesinde görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada okul bahçesini süpürmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments