Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul bahçesinde olmak

Rüyada okul bahçesinde olmak

Rüyada okul bahçesinde olmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, huzurun kaçacağına, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada okul bahçesinde olmak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada okulun bahçesini görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, saygınlık göreceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, lüksünün artacağına alamet eder.

Rüyada okul bahçesini süpürmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul bahçesini görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna inanılır.

Rüyada okul bahçesi süpürmek yarınlarına umutla bakacağına, kırgınlıkların biteceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada okul bahçesinde olmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments