Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda sınav olduğunu görmek

Rüyada okulda sınav olduğunu görmek

Rüyada okulda sınav olduğunu görmek borcunu ödeyeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ekmeğinin azalmayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada okulda sınav olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada okulda sınava girmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda sınav yapmak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul sınavına girmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada okulda sınav olmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada okulda sınav olduğunu görmek mutsuz ve hasta olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada okulda sınava girdiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, paraya ve mala kavuşacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada kendini okulda sınavda görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sınav kağıdı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments