Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda kaybolduğunu görmek

Rüyada okulda kaybolduğunu görmek

Rüyada okulda kaybolduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, feraha ermeye, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada okulda kaybolmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada okulda kaybolduğunu görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı kaybolmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kaybolduğunu görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün kaybolduğunu görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yolculuğa, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede kaybolmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulur.

Rüyada kaybolduğu görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kaybolduğunu görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments