Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç kabuğu görmek

Rüyada ağaç kabuğu görmek

Rüyada ağaç kabuğu görmek can derdine düşeceğine, ömür boyu başarılı olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rahatsızlık vereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada ağaç kabuğu gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Rüyada ağaç kabuğu toplamak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ağaç kabuğu yemek rakiplerini geride bırakacağına, birikim yapacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada ağaç kabuğu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin kabuğu görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada salata kabuğu görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada limon kabuğu görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kabuklu muz yemek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments