Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek ömür boyu süreceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayırlı haberler getireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada okul bahçesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada okul bahçesinde görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada okulun bahçesini görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Rüyada okul bahçesi süpürmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Rüyada okul bahçesini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments