Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojenin döküldüğünü görmek

Rüyada ojenin döküldüğünü görmek

Rüyada ojenin döküldüğünü görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ojenin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğe oje sürmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına oje sürdüğünü görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada parmağında oje görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek sosyal konumunun değişeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklara oje sürmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada elleri ojeli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Rüyada yeşil oje almak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments