Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öğretmenin elini tutmak

Rüyada öğretmenin elini tutmak

Rüyada öğretmenin elini tutmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öğretmenin elini tutmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Rüyada öğretmeninin elini tutmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada öğretmenin elini tutmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işarettir.

Rüyada öğretmen elini öpmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada öğretmeninin elini öpmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada öğretmenin el öpmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, daha çok iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada öğretmen eli öpmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öğretmenin elini öpmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, daha pozitif biri olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin elini tutmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, onun kıymetini her daim bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments