Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at yarışı tutturmak

Rüyada at yarışı tutturmak

Rüyada at yarışı tutturmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, para kazanmaya, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada at yarışı tutturmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Rüyada at yarışı tutturmak büyük mutluluk duyulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada at yarışı kazanmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada at yarışı kuponu görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yarış atı görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at yarışından para kazanmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işarettir.

Rüyada at yarışına katılmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada at yarışı oynamak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yarış atına binmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments