Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at yarışı oynamak

Rüyada at yarışı oynamak

Rüyada at yarışı oynamak günaha gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada at yarışı oynamak gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada at yarışı oynamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulur.

Rüyada araba yarışı oynamak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada at yarışı görmek bereket ve zenginlik olacağına, kazanç kapılarının açılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada yarış atına binmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada at yarışına katılmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Rüyada at yarışı izlemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada atların yarıştığını görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada at yarışı yapmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments