Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunuz olduğunu görmek

Rüyada oğlunuz olduğunu görmek

Rüyada oğlunuz olduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, prestij sahibi olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunuz olduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada komşusunun oğlunu görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada kuran okunmasını duymak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Rüyada oğlunun hastalandığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun cezaevine girdiğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada oğlunu baygın görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç oğlu olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu ağlayarak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluyla yatmak şansının ve bahtının açılacağına, hidayete ereceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments