Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve yavrusunu görmek

Rüyada at ve yavrusunu görmek

Rüyada at ve yavrusunu görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, eşlerin boşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada at ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada kahverengi at ve yavrusunu görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru at sevmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı at yavrusu görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada at yavrusu emzirmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada at ve yavrusunu görmek çektiği zorlukların biteceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at yavrusu görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, itibarının ve makamının artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah at yavrusu görmek sorunların sürekli artacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru at görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments