Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu mezarlıkta gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada oğlunu mezarlıkta görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu mezarda görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun mezarını görmek gönül kapılarını açacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin suresini okuyamamak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada oğlundan altın almak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yakın çevresine fikir danışacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu hasta görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun arkadaşını görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments