Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu denizde kaybetmek

Rüyada oğlunu denizde kaybetmek

Rüyada oğlunu denizde kaybetmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çok başarılı olunacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu denizde kaybetmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada oğlunu denizde kaybetmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, işiyle nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunu kaybetmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kaybedip bulmak mal ve para sahibi olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu kaybetmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, yol alacağına yorulur.

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun denizde yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu denizde görmek mevki kaybına uğrayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments