Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlak görmek

Rüyada oğlak görmek

Rüyada oğlak görmek işlerin de yolunda gideceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada erkek oğlak görmek ters giden işlerin normale döneceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş oğlak görmek sohbetinin bozulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah oğlak görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Rüyada yeni doğan oğlak görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, önünün açılacağına delalettir.

Rüyada ikiz oğlak görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada kahverengi oğlak görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz oğlak görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Rüyada oğlak kovalamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments