Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odaları gezmek

Rüyada odaları gezmek

Rüyada odaları gezmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, maddi gücünü yitireceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada odaları gezmek gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Rüyada oda gezmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada oda oda gezmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada evin odalarını gezmek hayırlı bir yola girileceğine, bütçesinin daralacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev odalarını gezmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada odaları gezmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kendi odanı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin odalarını dolaşmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada odada yılan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments