Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda oda gezmek

Rüyada oda oda gezmek

Rüyada oda oda gezmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada oda oda gezmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ev odalarını gezmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda oda gezmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada oda gezmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada evin odalarını gezmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada odaları gezmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odada yatmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada bir oda dolusu balık görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada odaya tuvaletini yapmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments