Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda hazırlamak

Rüyada oda hazırlamak

Rüyada oda hazırlamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Rüyada oda hazırlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada gelin odası hazırlamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda hazırlamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, helal rızık yiyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek odası hazırlamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına inanılır.

Rüyada sofra hazırladığını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada balık yemeği hazırlamak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Rüyada valiz hazırladığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada misafire sofra hazırlamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments