Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısıyla barışmak

Rüyada nişanlısıyla barışmak

Rüyada nişanlısıyla barışmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, güleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlısıyla barışmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada ayrıldığın nişanlıyla barışmak kalp kırıklığı olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlısıyla barışmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada nişanlıyla barışmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bekarlar için evlenmeye, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada nişanlısıyla barışmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, makamının tehlikeye gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski nişanlıyla barışmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, istediği yola çıkacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barışmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hileye, fesada bulaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada barış barışmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşınızla barışmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments