Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanının olacağını görmek

Rüyada nişanının olacağını görmek

Rüyada nişanının olacağını görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, büyük bir servete kavuşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanının olacağını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Rüyada nişanlıyken nişanlanmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada kendinin nişanlı olduğunu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük takıp nişanlanmak çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nişanını bozmak işlerin yoluna gireceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada oğluna nişan takmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments