Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan haberi görmek

Rüyada nişan haberi görmek

Rüyada nişan haberi görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kendisini çok yıpratacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan haberi gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada nişan haberi duymak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan haberi almak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazanç kapılarının açılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada habersiz nişanlanmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada nişan haberi görmek kısmetlerinden olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına inanılır.

Rüyada birinden haber beklemek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yol kat edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum haberi almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada ani ölüm haberi almak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir habere sevinmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments