Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan ayakkabısı görmek

Rüyada nişan ayakkabısı görmek

Rüyada nişan ayakkabısı görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerinin gerileyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan ayakkabısı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada nişan ayakkabısı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan ayakkabısı giymek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla nişanlandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanda altın takmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin şansının artacağına, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşle nişanlanmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü takmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments