Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda nem görmek

Rüyada duvarda nem görmek

Rüyada duvarda nem görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, başarısının düşeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulur.

Rüyada duvarda nem gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada duvarda nem görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarı nemli görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın nemlendiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada nemli duvar görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulur.

Rüyada nemlenmiş duvar görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nemli hava görmek rahatlığa ereceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada nemli ev görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, rahat bir hayat süreceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada rutubet nem görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments