Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nedimeler görmek

Rüyada nedimeler görmek

Rüyada nedimeler görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çekilen acıların unutulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Rüyada nedimeler gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Rüyada nedimeler görmek güzel bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada nedime görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nedime olmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nedime olduğunu görmek işinden ekmeğinden olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments