Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nedime olmak

Rüyada nedime olmak

Rüyada nedime olmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, zarar etmeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, malından ve parasından olacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada nedime olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada nedimeler görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, başının belaya girmeyeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nedime olduğunu görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada nedime görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nedime olmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments