Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasihat etmek

Rüyada nasihat etmek

Rüyada nasihat etmek çok başarılı olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nasihat etmek gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Rüyada ölen birinden nasihat almak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden nasihat almak sorunların ve engellerin biteceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanlara nasihat etmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa nasihat etmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada birinden nasihat dinlemek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nasihat almak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Rüyada babanın nasihat ettiğini görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada alimden nasihat almak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments