Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazını kılmamak

Rüyada namazını kılmamak

Rüyada namazını kılmamak aile hayatına adım atılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, gülen yüzünün solacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazını kılmamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada camide namaz kılmaya çalışmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birini namaz kılarken görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken kedi görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılan erkek görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi namaz kılarken görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı namaz kılarken görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazının kılındığını görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada namaz kılan babayı görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments