Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza durduğunu görmek

Rüyada namaza durduğunu görmek

Rüyada namaza durduğunu görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaza durduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada başı açık namaza durmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada abdest alıp namaza durmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kabede namaza durmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaza ters durmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada akşam namazına durmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cemaatle namaza durmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada namaz kılanın önünde durmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada namazda ayakta durmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments