Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek

Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek

Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek sorumlu tutacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada namaz kılan arkadaşını görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını namaz kılarken görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir yere taşınmaya, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımı namaz kılarken görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, maddi zararın büyük olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı namaz kılarken görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide namaz kılan birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu namaz kılarken görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi namaz kılarken görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments