Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmak kıldırmak

Rüyada namaz kılmak kıldırmak

Rüyada namaz kılmak kıldırmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak kıldırmak gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada hasta iken namaz kılmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Rüyada titreyerek namaz kılmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorla namaz kılmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının namaz kıldığını görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının namaz kıldığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yürürken namaz kılmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak hayatının iplerini eline alacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments