Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürürken namaz kılmak

Rüyada yürürken namaz kılmak

Rüyada yürürken namaz kılmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yürürken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada hamamda namaz kılmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide akşam namazını kılmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazını yanlış kıldığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada ablanın namaz kıldığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada yatarken namaz kılmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada merdivende namaz kılmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birisiyle namaz kılmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılır.

Rüyada yokuşta namaz kılmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments