Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kıldırmak

Rüyada namaz kıldırmak

Rüyada namaz kıldırmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kıldırmak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada yeşillik içinde namaz kılmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ojeli namaz kılmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde namaz kılmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak rahata kavuşacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cünüp iken namaz kılmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada namaz kıldığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments