Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at eti görmek

Rüyada at eti görmek

Rüyada at eti görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada at eti gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada at et görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş at eti görmek kısmetin kapanacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada at eti görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş at eti yemek sorunların teker teker çözüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada at eti yediğini görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çiğ at eti görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölü at eti görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada çiğ at eti yemek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments