Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at et görmek

Rüyada at et görmek

Rüyada at et görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada at et gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada çiğ at eti görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Rüyada at eti yediğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada at et görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, istediği evde oturacağına inanılır.

Rüyada pişmiş at eti yemek evlat sahibi olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada at hediye edildiğini görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş at eti görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulur.

Rüyada at eti yemek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada at eti yemek görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments