Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken korkutulmak

Rüyada namaz kılarken korkutulmak

Rüyada namaz kılarken korkutulmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken korkutulmak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken korkutulmak işlerin rast gideceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan namaz kılmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada namaz kılmasını öğretmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada eşi namaz kılarken görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada başkasının namaz kılmasını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılan bir erkek görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine namaz kılmayı öğretmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments