Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan bir erkek görmek

Rüyada namaz kılan bir erkek görmek

Rüyada namaz kılan bir erkek görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işarettir.

Rüyada namaz kılan bir erkek gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada namaz kılan erkek görmek büyük kazanç sağlanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada camide namaz kılan erkek görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada erkeği namaz kılarken görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, durgunlaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılan bir erkek görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada camide namaz kılan erkekler görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği namaz kılarken görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Rüyada kıbleye ters namaz kılan birini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını namaz kılarken görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments