Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan kadın görmek

Rüyada namaz kılan kadın görmek

Rüyada namaz kılan kadın görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılan kadın gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada cuma namazı kılan kadın görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılan kadınları görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada kadını namaz kılarken görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılan bir kadın görmek kötü haberlerin alınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken kadın görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını namaz kılarken görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Rüyada namaz kılan kadın görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments