Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını namaz kılarken görmek

Rüyada kadını namaz kılarken görmek

Rüyada kadını namaz kılarken görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Rüyada kadını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada evde namaz kılan kadın görmek kazancın katlanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada namaz kılan kadınları görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan kadın görmek kişinin tek başına kalacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına delalettir.

Rüyada namaz kılan yaşlı kadın görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan bir kadın görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılan kadınlar görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kadın görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada cuma namazı kılan kadın görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments