Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müzayedeye katılmak

Rüyada müzayedeye katılmak

Rüyada müzayedeye katılmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, huzurunun yerinde olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada müzayedeye katılmak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada müzayedeye katılmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada müzayede görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, maddi gücünün eksileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet eder.

Rüyada duaya katılmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada bir yarışmaya katıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baloya katılmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada bir davete katılmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ticaretin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada olimpiyatlara katıldığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments