Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutsuz olduğunu söylemek

Rüyada mutsuz olduğunu söylemek

Rüyada mutsuz olduğunu söylemek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada mutsuz olduğunu söylemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini mutsuz görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalettir.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini mutsuz görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada ablasını mutsuz görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin mutsuz olduğunu görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Rüyada çok mutsuz olmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments