Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu etmek

Rüyada mutlu etmek

Rüyada mutlu etmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kötü sözler duyulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada mutlu etmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada sevgiliyle çok mutlu olmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutlu gelin görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün mutlu olduğunu görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla mutlu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, malını ve canını emniyete alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Rüyada mutlu bebek görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine inanılır.

Rüyada birilerini mutlu görmek şansının ve bahtının açık olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada mutluluktan uçmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulur.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments